A kosár üres
Összesen:
0 Ft
VALVOLINE


A VALVOLINE olajok családjai felhasználás során kerülnek meghatározása:

 

- VALVLOINE MAXLIFE termékcsalád kimondottan a kopottabb motorokhoz kifejlesztett, speciálisan adalékolt termék. Kezdetben csak 10W40 és 15W40 viszkozitásban készültek a MAXLIFE olajok. Ez amiatt volt, mert az öregebb autókba rendszerint a kicsit vastagabb 10W40-es viszkozitást használták. Azonban az autógyártók szabványainak fejlődésével a VALVOLINE kutatói kifejlesztették az 5W40-es motorolajat. Ma azonban a legfejlettebb  részecskeszűrővel szerelt dízel autókba is használhatjuk a legújabb fejlesztésű Valvoline Maxlife 5W30 C3 motorolajat. Ezzel már a teljes autós paletta lefedhető a Maxlife különleges adalékanyagaival ellátott olajokhoz. Nincs még egy olan termék, mely kimondottan az idős autók kopott motorjaihoz lenne kifejlesztve. Ezzel az olajjal csökkenthető, de akár meg is szüntethető az olajfogyasztás.

 

- VALVOLINE SynPower termékcsalád a szintetikus motorolajok gyűjtője a Valvoline olajok között. Ezek a motorolajok mindegyike szintetikus termék és a teljes autós paletta lefedhető velük. Megtalálhatjuk az összes autógyár gyártói jóváhagyását és a nemzetközi olajipari szabványok mindegyikét, legyen az bármely ACEA vagy API minősítés. A termékcsalád kimondottan autótípus specifikus olajokat is tartalmaz, így megtalálhatjuk a FORD legmagasabb szabványainak megfelelő olajat, ahogy a PEUGEOT, CITROEN gyártók ACEA C2-es olaját.

 

- DURABLEND termékcsalád a Valvoline egyik legrégebbi termékcsaládja, melyet azonban jelenleg kivezet a gyártó, s az itt besorolt termékek mindegyike a Valvoline Synpower termékcsaládban található meg. Készletünkön lévő Valvoline Durablend termékek elérhetőek, azonban a készlet elfogyását követően a termékcsalád kivezetése miatt nem lesz elérhető.

 

- VR1 RACING termékcsalád kimondottan az utcai autók komolyabb használata (értsd: verseny, nagy tempó, dundi gáz) esetén használandó 5W50 és 10W60 viszkozitások olajait tartalmazza. Ezek az olajok a magasabb viszkozitási index miatt komolyabb hőterhelést is jól bírják és speciális adalékaik biztosítják az olaj stabilitását a magas hőmérsékleti tartományokban is.

 

- ALL CLIMATE termékek a Valvoline olajok alacsonyabb árfekvésű termékei. Ezekkel gyakran találkozhatunk hipermarketekben. Célközönsége az alacsonyabb árfekvést, de minőséget kereső autósok. A Valvoline All Climate olajok is állandó készletes termékek.