A kosár üres
Összesen:
0 Ft
FilterABC

Hírek

2021.12.17
MOTUL ideiglenes csomagolás változás

Kedves Vásárlóink, 

 

A MOTUL hazai importőre 2021. októberében jelezte, hogy a MOTUL termékek gyártásában egyes termékek, egyes kiszerelése esetén ideiglenes csomagolási változás fog életbe lépni. A globális alapanyaghiány (ez esetben a műanyag granulátum) miatt a MOTUL nem tudja legyártatni a már megszokott és névjegyévé vált piros kupakot MOTUL felirattal a flakonokra. Két lehetőség adódott a probléma megoldására. Az egyik a gyártás leállítása a másik pedig a kupak ideiglenes kiváltása szürke színű kupakra, mely a motul feliratot nem tartalmazza. Nyilván a cég ezt a változatot választotta.

 

Ezen a héten érkeztek raktárunkba elsőként a szürke kupakkal ellátott flakonok, a hiány megoldásáig egyes MOTUL termékek esetén szürke kupakkal ellátott flakonokat küldünk.

 

A teljeskörű tájékoztatás érdekében változtatás nélkül közöljük a MOTUL DEUTSCHLAND - mint EU kizárólagos forgalmazó - levelét angol és magyar nyelven.

MAGYAR FORDÍTÁS:

"Átmenetileg megváltoztatott flakon zárókupakok

A világpiacon tapasztalható, és egyelőre folytatódó jelentős nyersanyaghiány miatt, beszállítónk számára megoldhatatlan, hogy a tipikus MOTUL zárókupakokat a megszokott kivitelben állítsa elő. Hogy a termékellátás ne szenvedjen csorbát, átmenetileg módosított kivitelű sapkákkal szállítjuk a flakonokat.

A megszokott piros MOTUL kupak helyett, átmenetileg szürke, és MOTUL logó nélküli sapkákkal szállítunk bizonyos termékeket. A szürke sapka természetesen nem befolyásolja a tartalmazott termék minőségét, és megfelelően biztonságos is a termék csomagolása szempontjából.

Jelenleg meghatározhatatlan, hogy mikor áll majd rendelkezésre a megszokott piros sapka megfelelő mennyiségben. Mindazonáltal minden lehetséges módon elősegítjük, hogy a megszokott piros kupakok mielőbb visszatérhessenek flakonjainkra.

 

Köln, 2021. október 4.

Motul Deutschland GMBH."

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.