A kosár üres
Összesen:
0 Ft
FilterABC
SONAX AUTÓÁPOLÁS

SONAX méltán a világ egyik leghíresebb autóápolási márkája. Az 1950-ben alapított németországi cég mára a világ több, mint 100 országában van jelen és piacvezető ezek nagy részében, ha autóápolásról van szó. Az elmúlt években többször lett az év autóápolási márkája. A SONAX termékei között a teljes autóápolási és karbantartási palettát megtalálhatja webáruházunkban: Autómosás, polírozás, lakkfelület ápolás, gumiápolás, karceltávolítás, felnitisztítás, bőrápolás, rovareltávolítás.

 

A SONAX termékek hivatalos forgalmazása Magyarországon úgynevezett SONAX Pontokon és SONAX Mintabolton keresztül történik. Webáruházunk és cégünk hivatalos SONAX Pont. Ez azt jelenti, hogy minden autóápolási termékünk közvetlenül a SONAX Magyarországi importőrétől származik, s állandóan nagy készlettel várjuk a megrendeléseket, továbbá Magyarországon megjelenő új SONAX termékek azonnal elérhetőek nálunk. Folyamatosan információkat kapunk az autóápolási termékek fejlődéséről, a megjelenő új termékekről. Kollégáink részt vesznek időnként információs tréningeken, hogy a legmodernebb autóápolási, karbantartási ismereteket átadhassák vásárlóinknak. 

 

A márka sikere abban rejlik, hogy a SONAX termékek gyártása a kezdetektől a legfejlettebb technológiájú Német üzemben történik. A világ gazdasági és globális fejlődése sem tudta eltántorítani a SONAX tulajdonosait, hogy a gyártást esetleg egy olcsóbb munkaerővel rendelkező országba költöztessék. Minden egyes terméke Németországban készül a legmagasabb minőségbiztonsági előírások mellett. 

 

A SONAX több termékcsaláddal várja a vásárlókat, legyenek azok átlagos autósok, autómosó vállalkozások vagy fényező, polírozó szakemberek. Ezek a termékcsaládok: SONAX általános felhasználású termékek, SONAX XTREME termékek, SONAX Profiline termékek, SONAX PremiumClass termékek. Webáruházunkban mindegyiket megtalálhatja.

 

Igyekeztünk a SONAX termékeket használatuk alapján kereshetővé tenni. Így webáruházunkban megtalálhatja az összes termékcsalád minden termékét. A termékek leírásánál segítjük Önt a termékekkel kapcsolatos pontos használatról szóló leírással, s videókkal. Ezekkel a hivatalos videókkal igazán könnyed a termékek használata.

 

Magyarországon egyedülállóan nagy készlettel rendelkezünk minden általunk forgalmazott SONAX termékből, hogy azonnal tudjuk Önt kiszolgálni. Vásároljon a hivatalos SONAX Üzletből.A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.