A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
 
A kosár üres
Összesen:
0 Ft
TOTAL
Sorrend:
TOTAL-QUARTZ-9000-HKS-5W30-5L
ÁR:
10 900 Ft
Nincs raktáron!

A TOTAL olajok mindegyike egyedi hologramos zárjeggyel van ellátva, azért, hogy a termék eredetiségét a hazai importőr (TOTAL Lubricant Kft.) garantálni tudja. Kezdetben ezek a zárjegyek másodlagos funkcióval nem rendelkeztek, kizárólag a bontatlanságot és az eredetiséget igazolták.

 

Mára azonban a TOTAL egy olyan egyedi hologramos zárjegyet fejlesztett ki, melyen egy QR kód van. Ez a kódot telefonnal beolvasva egy speciális weboldalra irányít és itt beregisztrálható a termék felhasználásának ideje és egyéb adatai. Ha ez megtörténik, akkor a felhasznált olaj teljes élettartama nyomon követhető a gyártástól a felhasználásig. Ez a fejlesztés jelenti a motorolajok, hajtóműolajok felhasználóbarát információs csatornáját. A Vásárló képes lesz megnézni a gyártás pontos idejét, a hazai forgalombahozatal minden információját és Ő rögzítheti a végső információs címkét, magát a felhasználást. 

 

Webáruházunkban lévő TOTAL termékek (motorolajok, hajtóműolajok, fékfolyadékok, fagyálló folyadékok) 99%-a már ezek a QR kódos zárjegyek igazolják az eredetiségét. A maradék 1% körüli termék a kevésbé gyorsan fogyó speciális termékek, mint pl. speciális automata hajtóműolajok, motorolajok. Ezeknél a termékeknél a hagyományos hologramos zárjegy természetesen megtalálható, még a QR kódos zárjegy bevezetése előtt kerültek raktárunkba.