A kosár üres
Összesen:
0 Ft
FilterABC

Hírek

2020.09.01
Új korszak kezdődik - TOTAL, ELF

TOTAL és ELF olajok új korszaka kezdődik Magyarországon!

 

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a TOTAL és ELF motorolajok hologram zárjeggyel vannak ellátva. A zárjegyet folyamatosan fejlesztették, egészen odáig, hogy az azon lévő QR kód segítségével nyomon követhető volt az olaj.

 

Ez most megszűnik!

 

A TOTAL Lubricant Kft, mint a TOTAL és ELF termékek hivatalos importőre a jövőben nem látja el termékeit hologrammal. Néhány héttel ezelőtt írtunk cikket a termékek flakonjainak újításáról, s arról, hogy ezek bevezetése megkezdődött áruházunkban az elsők között az országban. Akkor még ki is emeltük, hogy az új flakonok is a megszokott hologramos zárjegyet tartalmazzák. A jelenlegi bejelentés szerint a megújult flakonokon olyan egyedi gyártástechnológiát alkalmaznak, több titkos biztonsági jelzéssel, melyeket egyelőre nem lehetséges a gyártó szerint másolni. (Ezzel kapcsolatosan azonban nekünk vannak fenntartásaink.)

 

A TOTAL és ELF termékek hivatalos forgalmazója arra kéri a Vásárlókat, hogy a jövőben is kizárólag megbízható forrásból szerezzék be termékeiket. Itt jön a lényeg, amit az alább látható hivatalos tájékoztató is tartalmazz és mi is mondunk egy jó ideje. NE VEGYE MEG A LEGOLCSÓBBAT!! 

 

Mostantól kiemelten fontos, hogy a termékek beszerzési árait figyelje mindenki, hogy elkerülje a problémás termékeket. 

 

Raktárkészletünk, ahogy megszokhatták nagyon magas, amiatt, hogy folyamatosan ki tudjunk szolgálni, így még egy jó darabig minden termékünk hologram zárjeggyel ellátott, de az újonan érkező olajak (számításaink szerint októbertől) már hologram nélküliek lesznek.

 

Mi, mint a TOTAL LUBRICANT Kft partnerei a jövőben is a legfrisebb, legmegbízhatóbb olajforrásként állunk rendelkezésre!