A kosár üres
Összesen:
0 Ft
FilterABC

Hírek

2020.03.10
A VW konszern gyári olaja a SHELL lett

SHELL lett a VW csoport gyári motorolaja

 

Egy ideje, ha kérdezik, hogy melyik a legjobb olaj, akkor a műszaki tartalmakat, a motorolaj előállítása során ismert adalékolásokat ismerve a SHELL PurePlus Techológiával előállított termékeit javasoljuk. Ismereteink szerint ezek jelentik ma a motorolajok csúcsát. 

 

Röviden arról van szó, hogy ezeknek a motorolajoknak az alapolaja (melyet adalékolnak) nem más, mint: cseppfolyósított földgáz. A cseppfolyósított földgáz, víz tisztaságú alapolaj, s mentes minden olyan ásványi olajokban megtalálható anyagtól, melyek égés során a motorban lerakódhatnának. Olyannyira tiszta alapolaj, hogy a színe is teljesen átlátszó, mint a víz, s az adalékoláskor színezik, hogy a motorolaj elnyerje a megszokott arany színt.

 

A tisztasága mellett olyan viszkozitási indexet produkál, melyet a versenytársak nem tudnak előállítani. Összehasonlítás képpen ameddig VW 504.00 / 507.00 szabványt teljesítő SHELL HELIX ULTRA PROFESSIONAL AV-L motorolaj viszkozitási indexe 204, addig a nagy olajmárkák ugyan ezen specifikációval rendelkező olajai 170-178 közötti értéket tudnak.

 

Mindezek mellett az alapolaj nem illékony - nem fog elpárologni magas hőmérsékleten sem, valamint mindegyik terméke a legújabb API SN+ minősítéssel rendelkezik, amiben szintén világelső a SHELL.

 

Ezeket a lényeges technikai különbséget nem csak mi fedeztük fel, hanem a VW konszern mérnökei is, így a jövőben a gyári motorolajok SHELL terméket fognak rejteni, a CASTROL márkával a jövőben nem dolgozik a VW konszern.

 

Ezzel egyidejűleg számos változás lesz a gyári olaj tekintetében:

1, CASTROL EDGE PROFESSIONAL 5W30 LL-III motorolaj megszűnik, már a nagykereskedésekben nem beszerezhető, nekünk még néhány 100 db van készleten, azt követően kivezetésre kerül a termék.

2, A legtöbbet használt VW 504.00 / 507.00 szabványú GYÁRI VW motorolaj esetén a jelenlegi készletek kifogyását követően a megszokott 5W30 viszkozitást váltja a 0W30 viszkozitás. A SHELL a PurePlus Technológiával előállított terméke 0W30, mely a legszigorúbb üzemanyagtakarékossági előírásoknak felel meg.

3, A SHELL által előállított termékek az összes VW szabványban elérhetőek lesznek, még a legújabb speciális 0W20 viszkozitásban is.

4, Az átállás időszakában lehetséges ellátási fennakadás a gyári flakonos termékekben, de foduljanak hozzánk ebben az esetben is bizalommal, a SHELL termékei állandó magas készlettel állnak rendelkezésre - HIVATALOS SHELL HELIX ÜZLET VAGYUNK!

5, A flakonok kinézete is változni fog, ezekről minden egyes raktárba érkezett termék esetén azonnal adjuk a tájékoztatást és készítjük a képeket.

 

A változásokat és a legújabb termékeket a napokban jelentették be, így az átállás akár 1 hónapot igénybe vehet. Amint a legújabb gyári VW olajok megérkeztek készletre, azok a webáruházunkban is meg fognak jelenni.