A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
 
A kosár üres
Összesen:
0 Ft

Hírek

2017.07.11
MOBIL termékcsalád változás - Mobil 1 New Life 0W40

Sziasztok, 

Már megszokhattuk, hogy a motorolajok piacán a gyártók folyamatosan változtatják a termékek elnevezését és azok csomagolását. A legtöbb esetben ezek csak marketing fogások, maga a beltartalom, a termék nem változik. Na, a MOBIL 1 New Life 0W40 motorolaj tekintetében nem ez történt!

Történt ugyan is, hogy a MOBIL 1 New Life 0W40 motorolaj megváltozott és a hazai importőr a termék helyett elkezdte forgalmazni a MOBIL 1 FS 0W40 motorolajat. Elsőre azt gondoltuk, hogy a termékcsalád marketing fejlesztése zajlik, azonban az új termék gyártói specifikációit böngészve láttuk, hogy eltünt a GM minősítés a termékről.

Rengetegen Opel tulajdonos vásárolta a MOBIL 1 New Life 0W40 motorolajat, éppen azért, mert a gyártói kézikönyv szerint ez volt az ajánlott. Ők nem tudnak áttérni az új csomagolt termékre, mert az OPEL minősítéssel nem rendelkezik.

Jelenleg nem szállítható már a MOBIL 1 New Life motorolaj 4L kiszerelése és mi is értetlenül állunk a probléma előtt. Az EU piacon létezik még a termék 5L kiszerelése, azonban azon a magyarországra szánt hologram nincs rajta, ezért annak bevezetését nem kezdjük meg.,

Várjuk, hogy a gyártó engedélyeztesse a GM minősítést és azonnal adjuk az infót, ha megtudtunk valamit.

Szép napot, jó utat!

Teleki András