A kosár üres
Összesen:
0 Ft
FilterABC

Filterabc BLOG - minden ami autó

Ma már egy átlagos személyautó ápolásához, karbantartásához és működtetéséhez is számtalan termék, kiegészítő és speciális eszköz érhető el. A választás nem egyszerű, így egy friss autótulajdonos könnyen eltévedhet a hatalmas kínálatban és a különböző megoldások rengetegében. Sőt, sokszor még egy tapasztalt sofőr is megilletődik egy-egy vásárlás során. A 10W40 motorolaj esetében is több kérdés fel szokott merülni.

A motorkerékpár ápolása, karbantartása rengeteg kiegészítőt igényel. Vannak olyan termékek, amelyekre mindenképpen szükség van, ha azt akarjuk, hogy a motor megfelelően működjön vagy ne adja meg magát rövid időn belül. Közéjük tartoznak a motorkerékpár motorolajok is, amikből egyáltalán nem mindegy melyiket választjuk.

Egy személyautó ápolásához, karbantartásához számtalan terméket és kiegészítőt lehet és kell is használni. Az elérhető felhozatal egyre nagyobb, így azok a kérdések is kezdenek elszaporodni, hogy “melyiket válasszam?”. Nincs ez másképp a motorolajok esetében sem, amivel kapcsolatban több kérdés is fel szokott merülni. Ezek közé tartozik az is, hogy miért éppen az 5W30 motorolaj a jó választás?

Az autónk éppen olyan fontos számunkra, mint a saját otthonunk, hiszen mindennapos használat mellett alapos tisztítást és szakszerű ápolást igényel, hogy csillogó, egészséges és vonzó állapotban maradjon hosszabb távon. Ezekhez az igényekhez a legalkalmasabb megoldást a kiemelkedő minőségű és nagy múltra visszatekintő SONAX termékei jelentik. A SONAX autóápoláshoz való termékeivel a legkülönbözőbb felületek rendkívül profin és vonzóan tisztíthatók és ápoltak, ráadásul egyszerűen és gyorsan is megvalósítható. A márka széles választékát ismerve ma már nem csak a karosszéria tisztításához, de a felnikhez, a műszerfalhoz, a lámpákhoz, a hűtőrácshoz, a szélvédőre és más felületekhez is elérhetők, adekvát segítséget adva a következők obtimális ápolásához. Ennek alapján szinte magától értetődő, hogy miért érdemes a SONAX autóápoláshoz való termékeit választani - a kiemelkedő minőség, megbízhatóság, erőteljes és tartós hatás mellett itt az egyedi alkalmazkodó képesség, az átláthatóság, a könnyű és megbízható alkalmazhatóság.

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.