A kosár üres
Összesen:
0 Ft
FilterABC
VALVOLINE_BRAKE_FLUID_DOT_4_1L

VALVOLINE BRAKE FLUID DOT 4 1L

Cikkszám: 841593
A Valvoline Brake & Clutch Fluid DOT 4 egy glikol-éter alapú, nagyteljesítményű, nem-ásványi fékfolyadék, amely kifejezetten hidraulikus fékrendszerek számára lett kifejlesztve. A termék kompatibilis minden fékrendszerben használt anyaggal. A termék magas száraz forrásponttal (265 °C) rendelkezik. A fékfolyadékok nedvszívóak: a kondenzvíz felszívása révén a forráspont lassan csökken, így ajánlott a fékfolyadékokat 40 000 kilométerenként, de legalább kétévente lecserélni. Ez a termék keverhető más, DOT 3 vagy DOT 4 minőségű fékfolyadékokkal. FMVSS 116 DOT 4, SAE J. 1704, ISO 4925 Class 4
Központi raktár:
1 db
24 órán belül készleten:
10 db
ÁR:
2 300 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
A VALVOLINE olajok hazai importőrének kiemelt partnerei vagyunk, minden termékünk tőlük származik, így biztosítva az olajok eredetiségét. A VALVOLINE a világ egyik legrégebbi olajmárkája, mely az elmúlt több, mint 150 évben méltán lett technikai fejlesztéseivel a leginnovatívabb Amerikai motorolaj márka - USA minőség autójának.
Márka logó
A több mint 150 éves múltú Amerikai gyártó nem elégszik meg a középszerű megoldásokkal. Termékcsaládjai: MAXLIFE, SYNPOWER, ALL CLIMATE, VR1 RACING minden vásárlói igényt kielégítenek. Válasza a világon elsők között bejegyzett motorolajmárkát. Az Amerikai minőség és minőségellenőrzés, szakmai és technikai háttér az egyik legerősebb a márkánál a Magyarországi piacon is.
Szállítás
A termék ára felett jelezzük, hogy központi raktárunkon az adott termékből mennyi áll rendelkezésre. Az ott látható mennyiséget munkanapokon 13:00 óráig történt megrendelés esetén azonnal tudjuk indítani 1 munkanapos időgarantált csomagként. A 24 H belüli készlet a VALVOLINE Magyarországi raktárát jelzi, ott a szállítás 2 munkanap alatt történik 11:00 óráig leadott rendelés esetén.
Garancia
A VALVOLINE Magyarországi importőrének kiemelt partnerei vagyunk, így biztosan garantálhatjuk VALVOLINE termékeink eredetiségét. Kiemelt partnerként nem csak olaj garanciát tudunk biztosítani hanem a legújabb hazai piacon megjelenő VALVOLINE termékeket és szakmai hátteret.
Részletes információk

A VALVOLINE Magyarországi importőrének hivatalos partnerei vagyunk. 

A termékek beszerzése kizárólag a hazai importőrtől származik, s együttműködésünk kiterjed a termékek raktározására is. A termék adatlapon központi raktár készletet lát, melyet a VALVOLINE Magyarországi importőrének raktárában tárolunk, ennek szállítási ideje 1-3 munkanap. 

 

Azon termékeke, melyeket Nagykanizsai boltban raktárkészletesként lát, azonnal kiszolgálható. 12:00 óráig érkezett rendelés esetén másnapra tudjuk garantálni a kiszállítást.

 

Adatok
FilterABC minőségi besorolás
PRÉMIUM
Gyártó
VALVOLINE
Felhasználás
Személygépkocsi
Alkalmazás
Fékfolyadék
Viszkozitás
DOT 4
Kiszerelés
1 Liter
Márka
Valvoline
A vásárlás után járó pontok
23 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!