A kosár üres
Összesen:
0 Ft
CASTROL


Segítjük az eligazodást a CASTROL olajok között és alább röviden összefoglaljuk a termékcsaládok specialitását.

 

CASTROL Magnatec termékcsalád olajai egy speciális molekuláris adalékot tartalmaznak, melyek a motor hidegindításakor a motor kopó-forgó alkatrészein olyan bevonatot képez, ami megóvja ezen alkatrészeket a kopástól. A motor kopása 75%-ban a hidegindításkor keletkezhet. Jellemzően az általános motorolajokhoz soroljuk a termékcsaládot, mert speciális gyártói szabványoknak, mint pl. a részkeszűrővel szerelt dízelek, ezek nem felelnek meg. Benzines és részecskeszűrő nélküli dízel motorokhoz találhat itt olajokat.

 

CASTROL Magnatec Stop-Start termékcsalád: Vásárlóink többször gondolják, hogy ezek az olajok csak START-STOP rendszerrel szerelt autókhoz használhatóak. Nem! Tessék megnézni a termékcsalád nevét, s látszik, hogy a szavak fel vannak cserélve. Nem start-stop, hanem stop-start. Kimondottan városi használatban teljesítő motorokhoz lett kifejlesztve a CASTROL Magnatec motorolajok molekuláris technlóhiájának fejlesztésével.

 

CASTROL GTX olajcsalád: A CASTROL mérnökei egy olyan idősebb vagy nem rendszeresen szervizelt autókra jellemző hibára keresték a megoldást, mint az olajiszap. A termékcsalád olajában lévő  Castrol GTX Double Action formula eltávolítja az olajiszapot és megakadályozza annak újbóli kialakulását.

 

A végére pedig a CASTROL motorolajok uralkodója, a CASTROL EDGE termékcsalád. Ezek a termékek jelentik jelenleg a CASTROL legmagasabb színvonalú olajait. Itt megtalálhatja a benzines és dízeles autók motorolaját. Legyen az speciális gyári motorolaj (CASTROL EDGE PROFESSIONAL), részecskeszűrővel szerelt dízel motorolaj vagy versenycélú 10W60-as motorolaj.