A kosár üres
Összesen:
0 Ft
FilterABC

Hírek

2019.10.28
Most érdemes megvenni!!!

Sokan nem hallottak róla, hogy 2019. szeptember végén a franciaországi Ruan városánál a Lubrizol vegyianyag gyártó üzem leégett. Az egy napig tömboló tűz mindent elpusztított a gyártelepen. Itt olvashatja az INDEX cikkét a tűzvészről.

 

Több, mint 5250 tonna motorolaj adalékanyag égett el a tűzben. 

 

Ez a gyár volt Európában az egyedüli, ilyen méretű gyár, mely a világ vezető olajmárkáinak olajadalékait állította elő. Mostanra már tudjuk, hogy a FUCHS, TOTAL, ELF, MOTUL, Q8 motorolajok adalékanyagai is odavesztek. Mivel az olajgyártó világmárkák nem minden esetben hozzák nyilvánosságra beszerzési forrásait, ez a márkalista tovább bővülhet, ahogy a készletek fogynak.

 

A FUCHS Hungáriától, a Q8 hazai importőrétől már kaptunk hivatalos tájékoztatást a 2019. évben bekövetkező egyes termékeket érintő készletelérési problémáról.

 

Jelenleg csak azt a terméket tudják eladni, melyek le vannak gyártva. További gyártás alapanyag hiány miatt nem lehetséges. Ennek következtében egyes termékek a teljes Európai piacon hiánycikkek lehetnek, sőt már most tapasztaljuk néhány termék készletezési nehézségeit. A fenti márkák legtöbbet használt termékei esetén az elkövetkező 1-2 hónapban elképzelhető, hogy egyes termékek nem lesznek elérhetőek vagy csak korlátozottan.

 

A TOTAL és ELF termékek árában 2019. november 01-től általános 4% áremelést hajt végre a hazai importőr.

 

Mi mindent megteszünk, hogy a termékek folyamatosan elérhetőek legyenek, de csodákra mi sem vagyunk képesek. Év végéig folyamatosan növeljük raktárkészletünket, ameddig a termékek elérhetőek.

 

Amennyiben az elkövetkező 2 hónapban szeretne olajat venni időben tegye meg!

 

MOTOROLAJOK ITT