A kosár üres
Összesen:
0 Ft
FilterABC

Hírek

2019.07.06
FONTOS!!!! TOTAL, ELF termékekről

Kedves Vásárlóink, 

 

Az elmúlt években megszokhatták, hogy minden motorolajjal és eredetiséggel kapcsolatos kérdésben igyekeztünk a legfrissebbek és legszakmaibbak lenni. Ez nincs másként most sem.

 

Néhány hete tapasztaltuk, hogy egyes webáruházak a TOTAL és ELF termékeket a piaci árnál kb. 10-15%-kal kínálják olcsóbban. Kérjük, ne felejtsék el, hogy a TOTAL és ELF termékek is érintettek voltak az elmúlt évek olajhamisításának. 

 

Webáruházunkban kizárólag a TOTAL és ELF termékek hazai importőrén keresztül forgalmazott termékek érhetőek el. Emiatt tudjuk, hogy az általunk biztosított termékek eredetiek és azok árai a lehető legjobbak a piacon. Emiatt aggályos lehet a piaci ár alatt kínált termékek eredetisége.

Ügyfélszolgálatunkat is többen keresték, hogy a NEM nálunk vásárolt, olcsóbb termékeken nincsen hologram, s nem merik azt betölteni autójukba. S emiatt vásároltak Tőlünk eredetiséget igazoló sorszámozott, QR kódos hologrammal ellátott terméket inkább.

 

Nálunk minden TOTAL és ELF termék (motorolajok, hajtóműolajok, fékfolyadékok) a TOTAL egyedi QR kóddal ellátott, sorszámozott hologramjával van ellátva a flakon kupakján. A termék nyitása nem lehetséges a hologram zárjegy sérülése nélkül. Így biztos lehet, hogy bontatlan, eredeti terméket vásárol.

 

Nézze meg termékképeinket és ott mindegyik olaj kupakján látható a speciális sorszámozott zárjegy hologram.

 

Mindemellett, a QR kód segítségével nyomon követhető az olaj teljes gyártási folyamata, s Ön felhasználáskor bejegyezheti a termék autójába történő felhasználását.

Ne spóroljon 400-800 Ft közötti összeget egy olajcsere alkalmával az olajon, az autója többet ér ennél!

Vásároljon megbízható olajforrásból!

TOTAL termékek                       ELF termékek