A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
 
A kosár üres
Összesen:
0 Ft

Hírek

2018.09.24
MOBIL motorolajok új kiszerelése

Új kiszerelésű MOBIL termékek a kínálatunkban

 

Az elmúlt 6 évben webáruházunk alapvetése volt, hogy kizárólag a hazai importőr által forgalmazott MOBIL motorolajat értékesítünk.

 

A MOBIL motorolajok tekintetében azonban a jövőben másként lesz. A MOBIL hazai forgalmazója a Román és Magyarországi piacot látja el kis kiszerelések esetén 1L és 4L termékekkel. Nyugat-Európában azonban jellemzően 1L és 5L kiszerelések vannak forgalomban. Egyre több vásárló kereste a Németországi piacos 5L-es kiszerelt termékeket.

 

A piaci igényhez hozzá jött még, hogy az elmúlt hónapokban a MOBIL hazai kereskedelmében egyes termékek neve és címkéje megváltozott (pl. 5W50 vagy 0W40 viszkozitású olajok), ezzel együtt azonban az olajok specifikációja is változott. A MOBIL 1 New Life 0W40 motorolaj például nem kapta meg a GM speciálisan benzines olajainak minősítését. Ott álltunk, hogy nem tudtuk a hazai igényeket kielégíteni az új hologramos termékekkel.

 

A mai napon tapasztaltuk, hogy a közkedvelt MOBIL 1 ESP FORMULA 5W30 motorolajat is megreformálták, új neve MOBIL 1 ESP 5W30 lett, azonban a régi szabványokat a termék már nem teljesítik. Részecskeszűrős VW vagy BMW motorokba nem alkalmasak.

 

Mindezek miatt bevezetjük kínálatunkba a MOBIL motorolajok Németországi és Belga piacos termékeit, melyek a jövőben 1L és 5L kiszerelésben lesznek elérhetőek a hazai hologram nélkül. Ezzel tudjuk biztosítani a megszokott, régi szabványokkal rendelkező motorolajokat Önöknek.