A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
 
A kosár üres
Összesen:
0 Ft

Fórum

Matrica
2016.09.14 12:10
 - Teleki András
Kedves Ferenc,

Köszönjük a rendelést és a bejegyzést. A kollégáimmal, ahogy telefonon megbeszélték, a tévedést orvosoltuk azzal, hogy az imént feladtunk Önnek olajcsere matricát - ahogy kérte postai úton.

Elnézést a kellemetlenségért,

Teleki András
2016.09.14 11:10
 - Ferenc
Gyorsan megkaptam az árut a rendeléstöl számitva de matrica én se kaptam sajna.
Na majd máskor
2016.08.08 19:07
 - Kovács Dávid
Köszönöm a matricák hiánypótlását, de csak 2 darabra lett volna szükségem nem 6 darabra. Nagyon szépen köszönöm, megleptek. :)
Teljesen megvagyok elégedve a webáruházzal és a széles minőségi termékpalettával. Bátran ajánlom mindenkinek.
2016.08.01 12:53
 - Kovács Dávid
Üdvözlöm!

Nem rég rendeltem önöktől egy csomagot nagy értékben 3 gépjármű olajcseréjéhez. Barátaimnak is én rendeltem meg. A csomagban csak 1 matricát találtam.

Üdvözlettel,
Kovács Dávid
2016.03.11 19:29
 - Molnár Csaba
Tiszteletem!
Köszönöm a gyors reakciót, nagyon rendesek amiért küldenek matricát. Teljesen elégedett vagyok mindennel!
2016.03.09 21:44
 - Teleki András
Kedves Molnár Csaba,

Köszönjük a vásárlást, s a bejegyzést.

Valóban kap mindenki olajcsere matricát, aki olajat és szűrőt is vásárol. Azon a hibán kívül, hogy esetleg a csomagoló kolléga elfelejti azt beletenni dobozba lehetséges még, hogy a csomagban lévő tömés közé keveredik és nem látja meg azonnal azt, esetleg kidobja vele együtt.

A probléma kezelésének van könnyen kivitelezhető, hatékony módja. Több is! Az egyik: Jelzi nekünk a hibát e-mailban vagy telefonon. Ezt követően sűrű elnézések mellett vissza sem nézzük a csomagolás teljes folyamatát rögzítő belső videós rendszert, hanem azonnal küldünk Önnek egy matricát Önnek a saját 1000.- Ft-os futárköltségünkön - hiszen nekünk mindennél többet ér a vásárlói elégedettsége, s a jó partneri viszony.

A másik lehetőség, hogy sem e-mailban, sem telefonon nem jelzi nekünk a problémát, hanem ehelyett fórumbejegyzésben, baráti beszélgetésekben kommunikálja azt, hogy ez a cég azt ígérte, hogy küld nekem matricát, de tessék, én itt vagyok és nem kaptam ilyet. \"S akkor most hogyan van ez?\" Kérdezi Ön.

Én egészen biztos jeleztem volna a problémát, hiszen ha nem tudjuk, hogy létezik hiányosság, akkor azt orvosolni sem vagyunk képesek.

Ennek ellenére boldog vagyok, hogy olvassuk a fórumbejegyzéseket is az oldalunkon, mert így a többi leendő és meglévő vásárlónkkal együtt tájékozódhattunk a meglévő problémáról és azt orvosolni is tudjuk.

Engedje meg, hogy hibánkat kiküszöböljük azzal, hogy saját költségünkön küldünk Önnek 1 db olajcsere matricát. Ezzel bízom benne, hogy elégedett vásárlóink között köszönthetem Önt a jövőben is.

Tisztelettel:

Teleki András
ügyvezető
Filterabc Kft.
2016.03.09 18:48
 - Molnár Csaba
Idézet: 6, Minden Vásárlónk, aki min. 1 szűrőt és olajat vásárol együtt - INGYEN olajcsere matricát kap, erre feljegyezhető minden adat az olajcserével kapcsolatosan - dátum, km óra állása, felhasznált alkatrészek. A matrica elrakható a forgalmi engedély mellé, vagy a motortérbe ragasztható - speciális hőálló anyagból és erős ragasztóval készült.

Hát én vásároltam olajat, szűrőt és matricát nem találtam a csomagban akkor hogy is van ez ???
Név
E-mail
Hozzászólás